István, a király

Friss topikok

BUCI IS COMING

Szerző: ik30 - 2013. 05. 22. 12:42

Az István, a király jubileumi előadása kapcsán láthatóan beindult a PR gépezet: a nemzet Stohl Bucija olyan fekete pólóban vicsorít, amit a Trónok Harcából ismerős Starkok címerállatához hasonló embléma díszít, természetesen a rémfarkast lecserélték turulra. Réka ugyancsak feketében, turulos pólóban pompázik, de ő legalább rémült. Több csúsztatás van itt kérem. Egyrészt Koppány pólóját nyugodtan díszíthetné egy bizánci kereszt; az egész pogány vircsaft ugyanis semmi másról nem szólt, mint az Istvánnal szemben felsorakoztatott tömegek motiválásáról, köztudott, hogy Veszprém mellett Bizánc csapott össze Rómával, másrészt Eddard Starkról nehezen tudom elképzelni, hogy részegen lóra üljön és pofátlanul tovább vágtasson, miután elsodort egy Lannistert. De ha már szóba kerültek. Nyilván a Lannisterekről mintázzák majd Istvánt és követői; előre borítékolom a fehér pólót és emblémának a hármas halmon emelkedő keresztet.

Koppány.jpg

Továbbiakban az IK30 kapcsán osztanám meg gondolataimat a nagyérdeművel. A téma gyakorlatilag kimeríthetetlen: Alföldi a rendező, Stohl alakítja Koppányt (ha éppen szabadlábon lesz a premier napján), Szörényi pedig kifejtette, hogy művészetet szeretne látni… mi meg egy botrányoktól mentes István, a királyt.

8 komment

Címkék: koppány stohl szörényi istván a király bródy alföldi ik30

A bejegyzés trackback címe:

https://ik30.blog.hu/api/trackback/id/tr355312760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.05.22. 14:27:49

én is remélem, hogy kevés botrány és "sok" jó előadás lesz.

xunilo 2013.05.22. 16:29:57

Nehezen tudom elképzelni, h az eredetit akár csak meg tudják közelíteni.
Alföldi azért nehéz helyzetben van, a jajszegényzsidók témát hogy fogja tudni ebbe beleszőni?
Augusztusban meglátjátok. (mer én meg nem nézem, az tuti)

Takács Sándor hentes és mészáros (Hatvan) 2013.05.22. 17:16:17

Szóval koppány se pogány vót???
jaj dehogyis, derék keresztény vót ő is...

mitmiért? 2013.05.22. 17:32:33

@xunilo:
Sehogy te nyomorult. Istvána király buzi lesz es felajanlkozik hogy Izrael seggbekurja. Igy lesz művészi. Ezt akartad hallani.

csavari 2013.05.22. 19:02:14

Az hogy a buzi alföldinek megengedte Szörényi hogy megrendezheti a köcsög szintjére süllyedt, nyugodtan odaállhat bródi mellé a szégyenfa alá!
Nevetséges hogy a buzi kulka megvan sértődve amikor néven nevezik, saját szememmel láttam kb. 25-30 éve amikor a selejtes czeizel gyerekkel nyalták-falták egymást egy biztosító ügyfélterében. Hányni lehet ezektől a genetikai hulladékoktól!

mitmiért? 2013.05.22. 20:02:17

@csavari:
Akkor a magyartudatú Szörényi is buzi. Meg a törpe orban is mert a huje buzi fodorral volt egy pártban. Meg a huje Jézus is egy rohadt buzi, mert ő egy rohadt zsidó volt, akarom mondani libsi. A jobbikban is vannak buzik. phuuuzj, mivé lett ez a világ, mindenki buzi, csak csavari a tökös gyerek, de ha mindenki az, akkor ő kivel ....? Csak nem? az is buzi? Mondom mindenki huje libsi buzi.

Pamuk 2013.08.27. 20:44:21

Nagyon jó előadás volt...
süti beállítások módosítása